B.Şenol Futbola Veda Ediyor
BÜYÜK ŞENOL’UN JÜBİLE MAÇINDA FENERBAHÇE TRABZONSPOR’LA KARŞILAŞTI.
1977 yılında Petrolofis’te futbol yaşımına başlayan Şenol Çorlu, daha sonra Ordu’da 3 yıl, 3 yıl da Sakaryaspor’da forma giydi. Sakaryaspor’daki başarılı futbolu ile dikkati çeken ve Galatasaray’ın peşinde koştuğu Şenol, çocukluğunun rüyalarını süsleyen F.Bahçe’yi tercih etti. 8 yıl aralıksız oynadığı Fenerbahçe’den sadece geçen yıl kiralık olarak Antalyaspor’a giderek ayrıldı.
26 defa milli formayı giyen B.Şenol, futbolu F.Bahçe forması altında bırakmak için bu sezon yapılan transfer tekliflerini de geri çevirdi. Futboldan erken koptuğunu belirten B. Şenol ”F.Bahçe forması altında acı ve tatlı günlerim geçti. Rüyalarımı süsleyen F.Bahçe’ye hizmet etmenin gururunu ömrüm boyu taşıyacağım. Futbolumu en az 3 yıl daha sürdürebilirdim. Ancak futbolu F.Bahçe forması altında bırakmanın mutluluğunu milyarlar bile veremez. Yıllarca bizi yalnız bırakmayan taraftarımızın önüne son defa çıkacağım. Onları yanımda görmek en büyük dileğim.” şeklinde konuştu.
Büyük Şenol’u eski günlerinde Galatasaray’a bir gol atarken, en üstte 11.8.1992 de ise seyirciyi son defa selamlarken görüyorsunuz.
Kategoriler: Spor